Tag på en campingplads på Skagen næsten gang

Jeres familie er måske den slags familie, der tit camperer, men I kan også lide at gøre det det eller de samme sted(er), fordi I ved, hvad I kommer ud til, og I timer det gerne sammen med andre mennesker, som I kender, så I ender med at ligge sammen, så I kan hygge jer.
Det er ligesom jeres lille helle, hvor I kommer væk fra de almindelige ting i hverdagen, men der er trods alt ikke længere væk, end at I hurtigt kan komme hjem.
Der er måske nogle ting, som der forpligter derhjemme, eller forældrene er på tilkaldevagter, så de hurtigt lige skal kunne komme på arbejde.
Men det kan også ende med at blive noget så trivielt, når det hele gentager sig ferie efter ferie og år efter år, så måske var det noget med at prøve noget andet af.
Men det skal stadig være camping, for nu har I brugt så mange penge på en campingvogn, og I er blevet glade for livet med at campere, så det skal helst forsætte.

Der var ingen fortrydelse ved en campingplads i Skagen

Vanen tro kigger I efter de ting, som der ligger tæt på jer, hvor I kan campere, men I vil egentlig gerne tage chancen og prøve et sted, der er lidt længere væk, og så må det blive i en periode, hvor forældrene ikke har tilkaldevagter.
Det kan godt være, at der næsten kommer til at gå en dag med at køre derop til campingplads skagen, som I har udset jer, men det tager I med, for I har hørt så meget spændende om at campere i denne del af landet, så det kan I simpelthen bare ikke sige nej til.
Derfor er der lidt forventninger til dette sted og omgivelserne, men I falder pladask for det, og I kan godt forstå, at der findes så mange berømte malerier fra dette område, for bare naturen i sig selv er vidunderlig.
Men der er også oplevelser for både store og små af moderne karakter, så der er ingen, som der kommer til at kede sig på denne ferie.