De forskellige typer af sne

De fleste mennesker tænker på sne som værende blot frosset vand, men vidste du, at der faktisk findes flere forskellige typer sne? Hver type sne dannes på forskellig vis og har sine egne unikke egenskaber. Her er en oversigt over de tre mest almindelige typer sne.

En af de mest almindelige typer sne er pulversne, som ofte kaldes “tør” sne. Pulversne er let og fluffy, og det er den type sne, der typisk bruges til skiløb og andre vintersportsgrene. Det er også fantastisk til at lave snemænd! En anden almindelig type sne er våd sne, som ofte er tungere og mere tæt end pulversne. Våd sne er ideel til at lave sneboldkampe og til at pakke ned i igloer. Endelig er der granuleret sne, som er en blanding af både pulversne og våd sne. Granuleret sne er ikke god til meget andet end at ødelægge dit par fine sko.

Som du kan se, er der meget mere sne, end man lige kan se! Så næste gang du er ude i et vinterlandskab, skal du kigge nærmere på de flager, der falder ned fra himlen, og se, om du kan identificere, hvilken type sne det er.