5 tidløse tendenser inden for børnemode

Ligesom voksne gennemgår børn tendenser inden for mode. Nogle af disse er forbigående modefænomener, der kommer og går hurtigt, mens andre har en lang levetid og kan betragtes som tidløse klassikere. Som forælder kan det være svært at følge med i de nyeste tendenser og samtidig forsøge at finde tøj, der kan holde til tidens tand (og voksende kroppe!). For at hjælpe dig har vi samlet en liste med 5 tidløse tendenser inden for børnemode

1. Stripes
Striber er en trend, der aldrig synes at gå af mode. De er klassiske, stilrene og ser altid godt ud. Uanset om de er vandrette eller lodrette, tykke eller tynde, er striber en fantastisk måde at tilføje interesse til ethvert outfit. Og det bedste ved det hele? De ser godt ud på alle!

2. Denim
denim er en anden trend, der har en lang levetid. Den er behagelig, slidstærk og kan dresses op eller ned alt efter lejligheden. Desuden er det et fantastisk stof til børn, der altid er på farten. Uanset om det er et par jeans, en denimnederdel eller en denimjakke, er denim et basisstykke i garderoben, som alle børn bør have.

3. Ensfarvede farver
Ensfarvede farver er altid moderne, fordi de er enkle og nemme at have på. De kan blandes og matches med andre dele i dit barns garderobe, og de ser altid velindrettet ud. Hold dig til klassiske farver som sort, hvid, marineblå og grå for at opnå maksimal alsidighed

4. Cardigans
Cardigans er et must-have i ethvert barns garderobe, fordi de er så alsidige. De kan klædes op eller ned, og de giver et ekstra lag varme, når der er behov for det. Cardigans fås i mange forskellige farver og stilarter, så der er helt sikkert en, som dit barn vil elske.

5. Khakis
Khakis er en klassisk buks, der kan bruges til enhver lejlighed. De er komfortable, stilfulde og fås i mange forskellige modeller (herunder shorts til varmere vejr). Khakis er også nemme at passe og skal som regel ikke stryges – hvilket altid er en bonus!
Konklusion: Tøjtrends kommer og går, men der er nogle, der har en lang levetid og kan betragtes som tidløse klassikere. Som forælder kan det være svært at følge med i de nyeste trends og samtidig forsøge at finde tøj, der kan holde til tidens tand (og voksende kroppe!). For at hjælpe dig har vi samlet en liste over 5 tidløse tendenser inden for børnemode: striber, denim, ensfarvede farver, cardigans og khakier. Med disse klassikere i dit barns garderobe vil du være godt på vej til at skabe utallige looks, der vil holde til tidens tand.